Boxrs4ALL

Hey! Wij zijn Spijk (19) en Thom (18). We delen een passie voor sport, ondernemen en stiekem ook mooie onderkleding. Ons doel? IEDEREEN op de wereld voorzien van een onderbroek! Help jij ook mee?

Voor iedereen een onderbroek

Hey! Wij zijn Spijk (19) en Thom (18), twee studenten uit Eindhoven met een passie voor sport, ondernemen en stiekem ook voor mooie onderkleding. Na het winnen van pitchwedstrijden bij de Europese Commissie in Straatsburg en bij de Rabobank in Geldrop beseften wij dat ons verantwoorde initiatief aanslaat bij de menigte. Nu is het tijd voor de volgende stap!

Tanzania 2015

In de zomervakantie van 2015 gingen wij met onze middelbare school naar Tanzania. Daar merkten wij op dat scholieren van onze leeftijd het geld niet hebben om voldoende ondergoed te kopen. Wegens de armoede moeten ouders kiezen welke kleren hun kinderen wel en niet kunnen gaan dragen. Vaak worden er shirts, broeken en schoenen gekocht, maar geld voor een onderbroek is er niet. Eenmaal terug in Nederland lazen wij dat het niet dragen van ondergoed kan leiden tot infecties, seksuele disfuncties en zelfs een lager zelfvertrouwen. Wij voelden dat het onze taak was om hier iets aan te doen en dus werd Boxrs4ALL in het leven geroepen.

Boxrs4ALL

Na het winnen van pitchwedstrijden bij het Europees Parlement en de Rabobank besloten we ons initiatief door te zetten. In juni 2016 richtten wij ons eigen sociale initiatief op, een boxershort label waar we streven naar dingen die zoveel mooier zijn dan winst behalen. Ons doel? Iedereen op de wereld voorzien van een onderbroek! Voor elke onderbroek die jij bij ons koopt geven we er ook een weg aan iemand die het echt nodig heeft in Tanzania. Zo hopen wij samen met jou de wereld ietsje mooier maken.

Boxrs4Tanzania

De onderbroeken die wij weggeven in Tanzania worden lokaal geproduceerd. Op die manier steunen wij ook de lokale economie en werkgelegenheid, wel zo eerlijk toch? Om de lijnen kort te houden, werken wij samen met Tumaini’s Children Foundation. Zij helpen bij het productie- en donatieproces in Tanzania.

De Maatschappelijk Verantwoorde Onderbroek

De onderbroek die wij verkopen in Nederland heeft een aantal verantwoorde eigenschappen: allereest is de verpakking gemaakt van gerecyclede materialen, het karton kan namelijk meerdere keren vervormd en gebruikt worden. De onderbroek zelf is geheel zwart van kleur. Dit betekent dat het waterverbruik tijdens het productieproces van het materiaal minimaal is.

Kortom Boxrs4ALL doet niet aan MVO, wij zijn MVO: De Maatschappelijk Verantwoorde Onderbroek!

Meer weten?

De onderbroeken zijn te bestellen op www.Boxrs4ALL.nl! Heb je zelf geen behoefte aan een onderbroek maar support jij wel ons initiatief? Op onze website kun je ook een onderbroek ‘doneren’. Namens jou doneren we een onderbroek aan iemand die het echt nodig heeft!

Wij zouden het echt geweldig vinden als we jouw stem mogen ontvangen!

Groetjes,

De Boxerboys

Spijk en Thom