Sopasoepkar

Verkoop van verse soep in de wijken van eindhoven. Wij gaan met een bakfiets. Door de straat met verse soep. Zoals vroeger de bloemist / visboer etc etc langs de deur kwam doen wij dat nu met verse soep. Het idee loopt reeds al en word zeer goed ontvangen. Om verder te groeien zou ik graag ondersteuning van jullie ontvangen. En zo iedereen te latengenieten van onze vers gemaakte soepen.

Wij verzorgen verse soep in een drietal wijken in Eindhoven. Door middel van een bakfiets. Zoals vroeger de visboer, bloemist etc etc lang de deur kwam hebben wij dit weer nieuw leven in geblazen. Daarnaast zijn wij actief om de ouderen in onze samenleving te voorzien van soep. Bezoeken een aantal flats en ontmoetingscentra waar men samen kan genieten van onze verse soep en zo minder eenzaam is. Ons plan is dan ook om dit verder te gaan uitbreiden. Andere wijken dorpen steden in de regio etc etc. 

Mijn vrouw en ik zelf vormen een zeer gemotiveerd team, zelf kom ik uit de retail. Heb menig jumbo filiaal mee verbouwd. Mijn vrouw is werkzaam in de kinder opvang. Beide zeer drukke banen. Door onze passie voor eten en koken is ons idee ontstaan zon twee jaar geleden.  En bevalt het goed om samen dit te ondernemen. En ook te zien dat het aanslaat bij onze klanten. 

Door mee te doen aan dit byzondere initiatief hopen wij onze visi nog beter te kunnen uitdragen en uit te breiden. Met een frofessionelere keuken bakfietsen. 

Hopende u zo voldoende te hebben kunnen informeren voor meer info bezoek ook eens onze internet pagina www.sopasoepkar.nl. 

Mvg. Dhr D.Mandigers