Succesvol dj worden

Mijn naam is Mees Linders, ben 19 jaar en ben dj. Ik zag uw advertentie in de krant staan dat u starters ging helpen en u dus opzoek bent naar onder andere talentvolle muzikanten. Als dj sta ik bekend als M-ACE. Ik heb al op heel wat feestjes en festivals gestaan, organiseer feesten, en werk af en toe samen met grote merken zoals die van Demy de Zeeuw, Balr. Dit gaat allemaal heel goed, alleen mis ik net dat laatste stapje professionaliteit. Met bijvoorbeeld hulp van boekingskantoren, een bepaalde 'manager' die mijn boekingen regelt etc. waardoor het stukje 'amateur' verandert naar prof.

Beste meneer Van Eerd,

Mijn naam is Mees Linders, ben 19 jaar en ben dj. Ik zag uw advertentie in de krant staan dat u starters ging helpen en u dus opzoek bent naar onder andere talentvolle muzikanten. 

Als dj sta ik ook wel bekend als M-ACE, dat is mijn artiesten naam. Ik ben al sinds mijn 12e bezig maar het laatste jaar is alles heel snel gegaan. Ik deed mee aan de grootste dj contest van Nederland en ben daar in de top 5 beland van talentvolste dj's in Nederland. Dit was een hele eer en heeft me tot nu toe al op hele mooie en grote feesten gebracht, zoals Dancetour maar ook buitenland met Curacao en Oostenrijk en werk ik af en toe samen met het bedrijf van Demy de Zeeuw (Balr.) als dj. Sinds kort ben ik ook bezig met evenementen te organiseren in mijn eigen dorp Uden. Hier probeer ik wat meer uit te halen voor jongeren om uden aantrekkelijker te maken. Ook geef ook colleges aan (vaak basisschool) leerlingen over het vak dj'en probeer kinderen te inspireren om in hun dromen te geloven en tegelijkertijd te genieten. 

Dit gaat allemaal heel goed, alleen mis ik net dat laatste stapje professionaliteit. Met bijvoorbeeld hulp van boekingskantoren, een bepaalde 'manager' die mijn boekingen regelt etc. waardoor het stukje 'amateur' verandert naar professional. Ik weet dat ik op de goede weg ben, maar het is lastig om met dat soort mensen (ook artiesten) in de muziekwereld in contact te komen. Daar wil ik graag hulp bij hebben! 

Ik ben heel erg benieuwd wat u hiervan vindt en ik hoop dat u mij kan helpen om mijn droom als dj te verwezenlijken. 

Met vriendelijke groet, 
Mees Linders