Schouten Distillery

Schouten Distillery is een ambachtelijke distilleerderij op de Noordkade in Veghel met als Slogan " Every Bottle A Story" . Wij geloven in verhalen en in mensen die ze maken en delen maar ook in de belevenissen en emoties die daar uit voortkomen. Als we ze delen vermenigvuldigen ze zich en ontstaan en vaak talloze nieuwe verhalen, gedachtes en ideeën. "So come together, share a drink and a story or two"

Wij zijn bezig met een ambachtelijke distilleerderij neer te zetten waar wij verschillende Gins, Rums en Whisky's gaan maken die wij willen verkopen bij slijters, horeca en groothandels.
Alle productie gebeurt bij ons in de distilleerderij ook gaan we verschillende proeverijen en workshops geven om zo de kennis en passie over gedistileerd te delen.
Naast flessen gaan we ook vaten whisky, rum of gin verkopen aan bedrijven en particulieren (verrenigingen, vriendegroepen of gewoon mensen met passie voor gedistileerd) dit alles om een mooi familie bedrijf neer te kunnen zetten waar wij en onze kinderen trots op kunnen zijn